
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΟΝ
Στον 'Αγιο Νικόλαο Ευρυτανίας μαγειρεύουμε χοιρινό με κάστανα ένα παραδοσιακό φαγητό της περιοχής, καθώς το τοπίο είναι γεμάτο καστανιές.
Ο καλύτερος τρόπος σερβιρίσματος λένει οι ντόπιοι, είναι με πεπόνι, σύκα ή σταφύλια.
![]() |
![]() |
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Στον 'Αγιο Νικόλαο Ευρυτανίας μαγειρεύουμε χοιρινό με κάστανα ένα παραδοσιακό φαγητό της περιοχής, καθώς το τοπίο είναι γεμάτο καστανιές.
Γευόμαστε τη φέτα που παρασκευάζεται στο νομό και είναι ιδιαιτέρως νόστιμη. Μαθαίνουμε, ότι η νοστιμιά της έχει να κάνει με το τι τρώνε τα ζώα.
Ο καλύτερος τρόπος σερβιρίσματος λένει οι ντόπιοι, είναι με πεπόνι, σύκα ή σταφύλια.
Ένα πρωτότυπο μουσείο, όπου όλη η ιστορία του ψωμιού και του ζυμώματος, ξετυλίγεται στα μάτια του επισκέπτη.