
ΧΩΡΙΟ ΖΕΜΕΝΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ
Το καζάνι σιγοβράζει πάνω από 8 ώρες, μέχρι η θερμοκρασία να αγγίξει τους 95 βαθμούς Κελσίου.
Σε ένα από τα μεγαλοπρεπή αρχοντικά του Γαλαξιδίου φτιάχνουμε το παραδοσιακό γλυκό των ναυτικών της πόλης: ρεβανί με ρύζι.
![]() |
![]() |
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Το καζάνι σιγοβράζει πάνω από 8 ώρες, μέχρι η θερμοκρασία να αγγίξει τους 95 βαθμούς Κελσίου.
Έχει ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες ελαιόδεντρα και είναι από τους αρχαιότερους της Ελλάδας, ηλικίας τριών χιλιάδων ετών.
Αν και η ανατολική Βοιωτία υποφέρει από τη βιομηχανοποίηση, στο νομό ανθεί η γεωργία. Κάποιοι μάλιστα, έχουν επιλέξει τις βιολογικές καλλιέργειες.
Σε ένα από τα μεγαλοπρεπή αρχοντικά του Γαλαξιδίου φτιάχνουμε το παραδοσιακό γλυκό των ναυτικών της πόλης: ρεβανί με ρύζι.